Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Στο εξής θα αναγνωρίζονται ως έγκυρα μόνο τα λαδώματα σε live μετάδοση.


Αγαπητέ Πιτσιρίκο, παρακολουθώ εδώ και δυο μέρες από τα ΜΜΕ την υπόθεση προσπάθειας χρηματισμού του ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη, προσπαθώντας να συγκρατήσω και να μην πέσουν τα όμορφα μαλλάκια μου από αυτά που ακούω. Και δεν είναι μόνο οι συστημικοί δημοσιογράφοι, είναι και η μανούλα μου που μου λέει ότι καλά τα είπε η Μάνδρου χθες και ο Πορτοσάλτε προχθές.
Έχω λοιπόν να προτείνω στα πολυαγαπημένα μας καναλάκια τα εξής:
Αφού το οπτικοακουστικό υλικό είναι λένε προϊόν μοντάζ από το Λαζόπουλο και παράνομο για χρήση από τη δικαιοσύνη, η επόμενη προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή να γίνει σε Live μετάδοση και όχι μαγνητοσκοπημένη.
Έτσι, και τα κανάλια θα έχουν πετύχει τηλεθέαση άνω του 90%, και ο χρηματισμός θα είναι για νόμιμη χρήση.
Φαντάζομαι τον Άρη σκηνοθέτη να δίνει οδηγίες στον μεσάζοντα «Δώσε κι άλλα μεγάλε!», το deal να κλείνεται στο καλύτερο δυνατό ποσό, τον Μπάμπη να κραυγάζει ότι είναι για το καλό της χώρας και την Μαρία να προτρέπει το βουλευτή να ενδώσει γιατί «τόσα χρόνια θυσίες, ας μη χυθεί η καρδάρα με το γάλα».
Η Live μετάδοση να κλείνει με τον βουλευτή να κρατά παραμάσχαλα τη μαύρη σακούλα με το ζεστό χρήμα και το μεσάζοντα να καταχειροκροτείται από δημοσιογράφους και κοινό.
Και το χάπατο ο λαός να παρακολουθεί από τον καναπέ ένα ακόμη show που επιβεβαιώνει την ηλίθια υπόστασή του και τη φήμη ότι όλοι οι βουλευτές τα παίρνουν, οπότε όλα καλά, όλα ανθηρά.
Πάντως, για να σοβαρευτούμε, εύγε στον Χαϊκάλη που δεν επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Με εκτίμηση
Μαρία
(Αγαπητή Μαρία, όποιος πιστεύει ακόμα τους συστημικούς δημοσιογράφους είναι άξιος της μοίρας του. Οι περισσότεροι από αυτούς τους δημοσιογράφους δεν θα έβρισκαν ποτέ δουλειά -ούτε για λούστροι δεν κάνουν-, αν δεν ήταν τα πιστά σκυλιά των αφεντικών τους. Οι Έλληνες δεν θέλουν να ξέρουν. Θα μάθουν αναγκαστικά. Η ελληνική Δικαιοσύνη είναι εχθρός των πολιτών και της Δημοκρατίας. Να είσαι καλά.)


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *