Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Free... Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

H Άννα Μισέλ σε στιγμές κατάνυξης. | EUROKINISSI / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
Μόνο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τελικά είδε το φως το αληθινό. Και κατηγόρησε την ΕΣΗΕΑ για απόπειρα λογοκρισίας και φίμωσης των δύο εκλεκτών συναδέλφων που αρίστευσαν στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΝΕΡΙΤ. Είναι σαν να λέμε«απόπειρα λογοκρισίας και φίμωσης» του «ότο κιου» της ΝΕΡΙΤ.
«Πρόκειται για πρωτοφανή απόπειρα λογοκρισίας και φίμωσης από ένα σωματείο που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τη δημοσιογραφική δουλειά, το δικαίωμα στην ελευθερία της γνώμης και το δικαίωμα των δημοσιογράφων να θέτουν ερωτήσεις στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων τους», δήλωσε η κα Ασημακοπούλου και μάλλον θα αναφέρεται σε άλλη συνέντευξη, όχι τη χθεσινή του κ. Αντώνη Σαμαρά.
Η κα Άννα Μισέλ απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι η ΕΣΗΕΑ με την οποία στηλίτευε τον τρόπο που έλαβε χώρα η συγκεκριμένη συνέντευξη. «Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που παρήχθη προσβάλει τη δημοσιογραφική δεοντολογία»γράφει μεταξύ άλλων η ΕΣΗΕΑ«Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λειτουργούν πρώτα απ’ όλα ως δημοσιογράφοι και να υπερασπίζονται την δημοσιογραφική δεοντολογία, μένοντας μακριά από κομματικά παιχνίδια».
Δίκαια εξανίσταται η εκπρόσωπος της ΝΔ, έλα ομολογήστε το κι εσείς. «Η αλά καρτ "ευαισθησία'"όμως έχει ονοματεπώνυμο. Και αυτό είναι: ΣΥΡΙΖΑ!» κατακεραυνώνει το δημοσιογραφικό σωματείο.
Είναι να απορεί κανείς: γιατί η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί δύο δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης;
Σε τελική ανάλυση όμως -ας σοβαρευτούμε- ένα είναι το ζητούμενο: Free Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Συντάκτης : Δημήτρης Κανελλόπουλος για την Εφημερίδα των Συντακτών

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *