Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Λέει αλήθειες ο Άρης: Βάλτε μέτρο στις προσδοκίες σας, θα ξεβολευτούμε για να έχουμε ανάπτυξη! (βίντεο)



Πόσο πιο καθαρά να το πούνε πλέον οι άνθρωποι;

Τα λένε οι ίδιοι, τα λένε και οι άνθρωποι που έδωσαν αγώνα μαζί τους “τα πέτρινα χρόνια” όπως λέει ο Άδωνις για τον “αδελφό” του Άρη Πορτοσάλτε.

Σε εκδήλωση λοιπόν της ΝΔ στο “πατουλικό” Μαρούσι, ο “αδελφός” Πορτοσάλτε, έχοντας δίπλα του τον Άδωνι Γεωργιάδη, ξεκαθάρισε στο κοινό:

“Ένα πραγματακι όμως, ένα μέτρο στις προσδοκίες μας. Με μεταφυσική ανάπτυξη δεν παράγεται κυρίες και κύριοι, η ανάπτυξη θέλει και δική μας συνεισφορά. Μπορεί ορισμένα πράγματα να μας ξεβολέψουν αλλά φαντάζομαι ότι οι έχοντες μία ηλικία θα μπορεί να πρέπει να ξεβολευτούμε για το καλό των παιδιών μας”.

Και δώστου χειροκρότημα από κάτω το κοινό που μάλλον δεν κατάλαβε τι ακριβώς μπορεί να περιλαμβάνει αυτό το “ξεβόλεμα” όπως το είπε χαριτωμένα ο Άρης Πορτοσάλτε που θα έρθει αν κερδίσει ο Μητσοτακης και η ΝΔ τις εκλογές, ενώ ο Άδωνις φυσικά δεν προέβαλε καμία αντίρρηση στα όσα είπε ο “αδελφός” του.

“Βάλτε πλάτη” λοιπόν το μήνυμα των Άρη – Άδωνι – ΝΔ, βάλτε πλάτη με νέα χαράτσια και μειώσεις γιατί όπως είπε και ο αρχηγός Κυριάκος, αν κερδίσει τις εκλογές, η 13η σύνταξη για παράδειγμα θα δοθεί ξανά αν έχουμε 4% ανάπτυξη. Και οι φόροι θα μειωθούν όταν έχουμε ανάπτυξη αλλά για να έχουμε ανάπτυξη πρέπει να μειωθούν οι φόροι. Και τη φορολογία στις επιχειρήσεις θα μειώσει η ΝΔ αλλα θα μας πει πώς όταν καταθέσει προϋπολογισμό.

Όμορφος κόσμος, επιχειρηματικά πλασμένος…

***ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ- ΠΡΟΣΟΧΗ***





πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο









0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *