Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

«Τις κινητοποιήσεις των μαθητών τις υποκινεί η πολιτική της κυβέρνησης».! (βίντεο)

 


Στις κατηγορίες για υποκινούμενες κινητοποιήσεις και καταλήψεις απαντά μαθητής, ενώ προτείνει επίταξη δημοσίων κτιρίων και προσλήψεις εκπαιδευτικών

 

«Τις κινητοποιήσεις τις υποκινεί η ίδια η πολιτική της κυβέρνησης». Αυτό απαντά μαθητής αναφορικά με τους ισχυρισμούς κυβέρνησης και μερίδας ΜΜΕ ότι οι καταλήψεις των μαθητών υποκινούνται από κομματικά κέντρα.

 

Συγκεκριμένα, ο Ξάνθος Γερμανάκος, μαθητής και μέλος της συντονιστικής επιτροπής μαθητών Περάματος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σημείωσε μεταξύ άλλων: «Αν είμαστε υποκινούμενοι, είμαστε απλά από την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία μάς έχει αφήσει στο έλεος των δικών μας δυνατοτήτων, καθώς και οι μάσκες τις οποίες μοίρασε είναι σαν αλεξίπτωτα, ειδικά για τα παιδιά του δημοτικού».

 

Ο μαθητής συμπλήρωσε: «Άρα αν κάτι μάς παρακινεί και μάς υποκινεί, όπως όλοι μάς κατηγορούνε, είναι η ανεύθυνη πολιτική στάση της κυβέρνησης».

 

Τέλος, ο μαθητής, απαντώντας σε ερώτηση για τον αριθμό των αιθουσών και των μαθητών ανά τάξη επεσήμανε ότι μια καλή λύση θα ήταν η επίταξη δημοσίων κτιρίων και η πρόσληψη εκπαιδευτικών. 














Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 







πηγή

  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *