Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ στην αγορά μετά από εντολή Τσίπρα! Το μεγάλο φάουλ που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε

Παρά τις δεσμεύσεις… για άμεση εφαρμογή αφορολόγητου ορίου ύψους 12.000€ στους ελ. επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τελικά κάνει πίσω και μεταθέτει την νομοθέτηση του αφορολόγητου ορίου για το 2ο εξάμηνο της διακυβέρνησης της, με το στόχο να ισχύσει για τις φορολογικές δηλώσεις του 2016 και με τις λεπτομέρειες να αποφασιστούν τότε.
Μεγάλο φάουλ του ΣΥΡΙΖΑ
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρές επιχειρήσεις που αποτελούσαν παραδοσιακά την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, βίωσαν το σκληρότερο πρόσωπο της κρίσης.
Είδαν τους πελάτες τους να εξαφανίζονται, τα χρέη να τους πνίγουν και ένα κράτος να τους ζητά συνεχώς όλο και περισσότερο βάζοντας τους ταυτόχρονα τη ρετσινιά του «φοροφυγά».
Για του χρόνου το αφορολόγητο των 12.000€ και βλέπουμε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δείξει πως είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης και είχε δεσμευθεί πως το αφορολόγητο των 12.000€ και για αυτούς τους ανθρώπους, για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς αν καταφέρνουν μέσα στην κρίση να κερδίζουν αυτό το ποσό, θα εφαρμοζόταν αμέσως με την ανάληψη της εξουσίας.
Η κα. Βαλαβάνη και επισήμως πριν λίγη ώρα (όπως γράφαμε εμείς εδώ και μέρας) μετέθεσε την νομοθέτηση του μέτρου για του… χρόνου.
Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα βρεθούν τον Ιούνιο ξανά με πολλές χιλιάδες ευρώ οφειλές προς την Εφορία μέχρι και για ανύπαρκτα εισοδήματα (λόγω τεκμηρίων) και η υπογραφή αυτή τη φορά θα είναι ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να εξετάσει το ζήτημα προσωπικά και να δώσει λύση άμεσα…

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *