Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μάρδας “αδειάζει” τον ΣΥΡΙΖΑ για την “σύμπραξη ΝΔ - ακροδεξιάς”

Τι είπε για την ένταση που σημειώθηκε στην εκδήλωση στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. καλεί τους αγρότες να καταθέσουν τις προτάσεις τους.


«Δεν υπήρχαν άτομα από την ακροδεξιά» στη συνάντηση όπου σημειώθηκε ένταση μεταξύ αγροτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ,επισημαίνει ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος ήταν ένας από τους ομιλητές στην κομματική συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, με την δήλωση αυτή ο υφυπουργός Εξωτερικών φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το επεισόδιο, και έκανε λόγο για «αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής». «Μετά τις 10 Ιανουαρίου ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται», ήταν η απάντηση της ΝΔ στις «καταγγελίες» της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάρδας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 είπε χαρακτηριστικά: «Βγάλαμε χτες μια ανακοίνωση, γιατί όλοι γνωρίζονταν. Δεν ήταν 1000 άτομα, ήταν περίπου 150. Αποχώρησαν 40 – 50 και έμειναν οι υπόλοιποι και παρακολούθησαν. Ήταν από γνωστούς πολιτικούς χώρους. Δεν υπήρχαν άτομα από την ακροδεξιά στη συγκεκριμένη συνάντηση».

Σχετικά με την συνάντηση ο κ. Μάρδας είπε πως «θέλαμε να ανοίξουμε ένα διάλογο για το αγροτικό και καλέσαμε και κόσμο από τα μπλόκα. Κάποιοι έδειξαν ότι δεν είχαν και ιδιαίτερη διάθεση για συζήτηση».
Ο υφυπουργός Εξωτερικών καλεί εκ  νέου τους αγρότες να καταθέσουν τις προτάσεις τους. «Εάν υπάρχουν πράγματι κάποιες απόψεις, οι οποίες -στο πλαίσιο των περιορισμών που έχουμε και των στόχων που έχουν τεθεί-, μπορούν να δείξουν ένα άλλο μονοπάτι, ας κατατεθούν συγκροτημένα και να δούμε εάν μπορούν να εφαρμοστούν», είπε ο κ. Μάρδας.











0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *