Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πόλεμος ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το τιμολόγιο στον κατηγορούμενο για εκβιασμό εκδότη


Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπολύει η ΝΔ απαντώντας στις ανακοινώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου και του ΣΥΡΙΖΑ.   Το δημοσίευμα για τιμολόγιο από το οποίο φαίνεται να πληρώνεται ο κατηγορούμενος για εκβιασμούς εκδότης από τη Ν.Δ. με το ποσό των 18.450 ευρώ το μήνα από την εφημερίδα Παραπολιτικά προκάλεσε αντιδράσεις και υπήρξε ανακοίνωση από την κυβερνητική εκπρόσωπο με την οποία ζητούνταν εξηγήσεις: «Αν αληθεύουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, αναρωτιέται κανείς ποιες ακριβώς υπηρεσίες αγόραζε η ΝΔ με 18.500 ευρώ το μήνα από τον κύριο Μαυρίκο, η εφημερίδα του οποίου πουλούσε λίγες δεκάδες φύλλα, εκείνη την εποχή; Επίσης, ως πιστωτής του τιμολογίου το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφέρεται το ελληνικό Δημόσιο. 

Με ποια αιτιολογία, άραγε; Υπάρχουν κι άλλα τέτοια τιμολόγια; Υπάρχουν άλλες σχέσεις μεταξύ του κατηγορούμενου και στελεχών της ΝΔ;», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «θεωρούμε ότι το κόμμα της ΝΔ οφείλει ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις. Καλούμε την ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη να δώσουν άμεσα εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Η αλήθεια θα πρέπει να λάμψει».   Η εφημερίδα παρουσιάζει τιμολόγιο του 2010 που πληρώθηκε από την τότε διοίκηση της Ρηγίλλης στην εταιρεία Ελληνική Βιομηχανία Εκτυπώσεων ΑΒΕΕ προς «δημοσίευση κειμένων για τη Νέα Δημοκρατία στην εφημερίδα Ακρόπολη», με την εφημερίδα να σημειώνει πως μέσω του pay roll της ΝΔ αποκαλύπτεται η «άρρηκτη» σχέση με τον εκδότη της Ακρόπολης Τάκη Μαυρίκο, βασικό κατηγορούμενο για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε επιχειρηματίες, διοικητές οργανισμών, εκδότες, πολιτικούς και δημοσιογράφους.

 Η απάντηση της ΝΔ: «Την ώρα που η χώρα καταστρέφεται, στην αρχή με κλειστές τράπεζες και τώρα με κλειστά σύνορα, όλοι οι Έλληνες περιμένουν την απολογία της μοιραίας παρέας εξουσίας και του μοιραίου πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Για τις δραματικές εξελίξεις στο προσφυγικό, τη νεκρή οικονομία, τον πρωτοφανή αυταρχισμό και το σκληρό κομματικό Κράτος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συγγρού και προσθέτει: «Αυτά τα μεγάλα και σοβαρά απασχολούν σήμερα τους Έλληνες. Όχι κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο του 2010. Πέραν τούτου ουδέν».  



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *