Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Εισαγγελέας:Εγκληματική οργάνωση οι 3 δημοσιογράφοι, ασκήθηκε δίωξη

Ποινική δίωξη για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό το οικονομικό 
όφελος εκβίαση κατ' επάγγελμα και δωροδοκία σε βάρος των τριών συλληφθέντων.


Ποινική δίωξη για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό το οικονομικό όφελος, εκβίαση κατ´επάγγελμα και κατά συναυτουργία καθώς και για δωροδοκία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του εκδότη και των δυο δημοσιογράφων που συνελήφθησαν χτες για υποπθεση εκβιασμών. Συμπληρωματικά ο εκδότης αντιμετωπίζει κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Κατά την έξοδό τους από τον εισαγγελέα ο συνήγορος του εκδότη της εφημερίδας, Αλέξης Κούγιας δήλωσε: 
"Από την τυπική διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα ποινική δίωξης προέκυψε πως ο άγνωστος σε εμάς τρίτος κατηγορούμενος απεκάλυψε ότι η φερόμενη ως θύμα είναι υπάλληλος του.Ετσι καταρρέει το οικοδόμημα, αφού δεν χρειάζονταν η εμπλοκή του εντολέα μου μιας και είχαν οποιαδήποτε επαφή οι δυο τους.
Επίσης, ενώ υπήρχε η φημολογία οτι συνελήφθησαν και άλλοι και πως υπήρχαν και άλλοι συνεργοί τελικά φαίνεται πως δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση καθώς οι δύο κατηγορούμενοι, Μαυρίκος και Φράγκος, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. 
Παράλληλα, η καταγγέλουσα μίλησε και για άλλους εκδότες  οι οποίοι δεν ενοχλήθηκαν καθόλου και δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Έχουμε μια υπόθεση με μεγαλύτερη δημοσιότητα απ'ότι αξίζει».
Από την πλευρά της, η Έλενα Μπατσούλη, δικηγόρος ενός εκ των δυο δημοσιογράφων, δήλωσε σχετικά: «Δεν έχουμε καμία εμπλοκή με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *