Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ καταγγέλει την Κυβέρνηση για την δημιουργία εν κρυπτώ 33 νέων θέσεων Διοικητικών Γραμματέων

Μιλά για εξαπάτηση της Βουλής με τροποποίηση της τελευταίας στιγμής που ψηφίστηκε χθες στο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση.

Εξαπάτηση της Βουλής μέσω νομοθετικής τροποποίησης καταγγέλλει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι  δημιούργησε στα κρυφά 33 επιπλέον θέσεις Διοικητικών Γραμματέων.
AdTech Ad

"Δυστυχώς ο κατήφορος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος" τόνισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αντικατέστησε το άρθρο έξι του νομοσχεδίου που αναφερόταν στην επιλογή των 63 Γενικών Γραμματέων (αναπληρωτών και ειδικών) από το Μητρώο και δημιούργησε 33 επιπλέον θέσεις Διοικητικών Γραμματέων, "έναν για τον κάθε υπουργό και έναν για τον κάθε αναπληρωτή υπουργό. Το ΠΑΣΟΚ υποστήριξε, μάλιστα, ότι η "εξαπάτηση" της Βουλής αποτελεί μεγαλύτερο θέμα ακόμη και από την απόπειρα κομματικοποίησης του κράτους. "Μεγάλο το θέμα της ουσίας, για το τι πράγματι καθεστώς στήνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Δημόσια Διοίκηση, πολύ μεγαλύτερο όμως το θέμα της πρωτοφανούς εξαπάτησης του κοινοβουλίου και των βουλευτών, που για άλλα συζητούν και άλλα ψηφίζουν" δήλωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *