Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τα πτυχία "μετανάστευσαν" και λογικό είναι στη βουλή να κυκλοφορούν μόνο τα πλαστά.


Ο Τσίπρας θέλοντας να καλύψει το όργιο κομματικών διορισμών που κάνει, βγάζει τον Βούτση να μιλήσει για τα πλαστά πτυχία της βουλής, χωρίς κανένας να προβληματίζεται που ...τα κανονικά πτυχία "μετανάστευσαν".

Στην πραγματικότητα όμως δεν κάνει τίποτε άλλο από το να στρέφει την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, πράγμα για το οποίο κατηγορούσε Σαμαρά και Βενιζέλο, που το είχαν υιοθετήσει ως "σύστημα επιβίωσης"
Τα πλαστά πτυχία και οτιδήποτε άλλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να βολευτούν άσχετοι στη βουλή, είναι ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Αυτοί έπρεπε να πάνε σπίτι τους χωρίς τυμπανοκρουσίες και να ασκηθούν διώξεις εναντίων τους.
Επειδή όμως τίποτε δεν πάθει κανένας και επειδή όλοι αυτοί είναι τα δικά σας παιδιά, προβαίνετε σε ανακοινώσεις κενές περιεχομένου για τα μάτια του κόσμου.
Αν λοιπόν θέλετε πραγματικά να λειτουργήσετε, τότε κοιτάξτε αυτούς που ΕΣΕΙΣ διορίζετε και πού τους διορίζετε, αλλά και ποιους διώχνετε από τη χώρα.
Άνθρωποι χωρίς καμία μόρφωση, με ΠΛΑΣΤΑ πτυχία διορίζονται για να παίξουν τον ρόλο πραιτοριανών σε διάφορους απίθανους, αλλά και νευραλγικούς οργανισμούς και αυτοί που πραγματικά αξίζουν μετακομίζουν γιατί δεν σας γλύφουν.
Άνθρωποι "κομματικοί τενεκέδες" επειδή λένε στον Τσίπρα ότι …τον θαυμάζουν (δεν είναι υπερβολή, αλήθεια είναι) κάθεται σαν χάνος, τους ακούει χαίρεται και μετά μεσολαβεί ο ίδιος για τον διορισμό τους.
Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τους υπαλλήλους της Βουλής που προσκόμιζαν πλαστά πτυχία καθώς μετά την απομάκρυνση ενός συμβασιούχου με ψεύτικο πιστοποιητικό σπουδών εντοπίστηκαν και άλλοι 15 μόνιμοι υπάλληλοι με πτυχία-μαϊμού λέει η είδηση που βγήκε από την Βούτση, τη στιγμή που η είδηση θα ήταν αν βρέθηκε κανένας από εσάς που να μην είναι πλαστός.
Το θέμα των πλαστών πτυχίων είναι ένα έργο που πουλάει. Χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τους δεξιούς, τους σοσιαλιστές, τους δεξιούς φασίστες και τώρα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί και από τους αντίστοιχους αριστερούς.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *