Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Τ. Μπαλτάκος : Aν o Σαμαράς πει «εγώ θέλω να γίνω Πρόεδρος»... ...δεν θα υπάρχει καμία άλλη επιλογή από τη ΝΔ.! (video)



"Δεν πρόκειται ούτε για αστείο ούτε κάνω πλάκα. Σε συζήτηση που συμμετείχα στο Kontra Channel με τη Νατάσα Γιάμαλη, ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμάρα, Τ. Μπαλτάκος υποστήριξε ότι αν θελήσει ο Σαμαράς να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορούν να του αρνηθούν με τίποτε... «Θα τους πάει μέχρι τέλους;» Μια πρόγευση παίρνουμε σήμερα με την σολομώντεια λύση φιάσκο για Novartis."

Τα παραπάνω έγραψε στο fb ο δημοσιογράφος και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, και όπως φαίνεται το νέο πεδίο μάχης στη Ν.Δ. θα είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και όχι η Novartis που θεωρείται ήσσονος σημασίας από τον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, αποκάλυψε χθες στο Kontra Channel ότι ο Αντ. Σαμαράς δεν παρέδωσε τα όπλα μετά «το πισώπλατο χτύπημα» του Κυριάκου να προτείνει για Επίτροπο τον Μ. Σχοινά. Στην ερώτηση αν ο Κ. Καραμανλής θελήσει να διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας και ο Μητσοτάκης κληθεί να διαλέξει, ο Μπαλτάκος ήταν κατηγορηματικός: Αν ο κ. Σαμαράς δηλώσει ευθέως ότι ενδιαφέρεται για την θέση αυτή. Δεν θα υπάρχει καμία άλλη επιλογή από τη Ν.Δ. παρά να είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν θελήσει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας». Αιτιολόγησε δε την άποψή του αυτή, με βάση την απήχηση που εκτιμά ότι έχει ο Σαμαράς στην Κ.Ο. της Ν.Δ. διευκρινίζοντας ότι: «Είναι τέτοια η απήχηση που έχει που αν πει «εγώ θέλω» και το κόμμα πει ότι θέλει κάποιον άλλο. Αν γίνει τέτοια επιλογή από τον Αν. Σαμαρά, η Ν.Δ. δεν μπορεί να επιλέξει κάτι άλλο»...


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *