Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Συναγερμός στη Μύκονο: Λουκέτο σε «Nammos» και «Σκορπιό»



Από τις 22:00 σήμερα έως και τις 4 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το πρωί αποφασίστηκε από την ΓΓΠΠ να κλείσουν το κατάστημα Nammos και το κατάστημα Σκορπιός στη Μύκονο.

Μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας επισκέφθηκαν το προηγούμενο Σαββατο τα δύο πασίγνωστα bar-restaurant στη Μύκονο, και τέσταραν με μοριακό έλεγχο όλους τους εργαζόμενους. Δύο 24ωρα αργότερα και μετά τα αποτελέσματα φαίνεται οτι ο κορονοϊός «χτυπάει κόκκινο» παρά τις συνεχείς προσπάθειες των αρχών να περιορίσουν τη διασπορά του ιού.

Με απόφαση που μόλις αναρτήθηκε στην Διάυγεια -με υπογραφή του Γενικου Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασιλη Παπαγεωργίου, τα εν λόγω bar-restaurant αναστέλλουν τη λειτουργία τους μέχρι τις 4 του μήνα, ενώ σύμφωνα με πηγές απο το Υπουργείο Υγείας οι προϋποθέσεις επαναλειτουργίας τους θα εξεταστούν από την ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό.

Στην ΓΓΠΠ επικρατεί μεν συναγερμός αλλά αρνούνται να ανακοινώσουν τον αριθμο των κρουσμάτων, που αναμένονται να είναι διψηφιος, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο οτι έχει ηδη ξεκινήσει η εξαντλητική ιχνηλάτηση τους. 


















           

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *