Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Πολιτική πρωτοβουλία από τον Γ. Ραγκούση



Ενα νέο κόμμα στον χώρο του Κέντρου φαίνεται να κυοφορείται, καθώς χθες ο κ. Γιάννης Ραγκούσης έστειλε στα ΜΜΕ πρόσκληση παρουσίασης «μιας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας», που, όπως αναφέρει, «θα συμπορεύεται με τις ανάγκες των Ελλήνων που παράγουν και δημιουργούν αξία στην οικονομία, στο κράτος, στα γράμματα και στις τέχνες, με τις προσδοκίες της νέας γενιάς και με την αγωνία των ανέργων». 

«Τώρα που αδικαιολόγητα βιώνουμε για μία ακόμη φορά τον καταστροφικό φόβο της αβεβαιότητας και το τραύμα άλλης μιας αποτυχίας, αποφασίσαμε να μην παραδοθούμε στη μοιρολατρία, ούτε να υποκύψουμε στην τυφλή οργή. Είναι η ώρα για τη μεγάλη στροφή», αναφέρει το δελτίο Τύπου που εστάλη, ενώ για την πρόθεσή του να επαναδραστηριοποιηθεί στην πολιτική ο κ. Ραγκούσης είχε ήδη προϊδέασει τους φίλους του στο fb, γράφοντας προχθές για «το κλείσιμο μιας περιόδου τεσσάρων πέτρινων χρόνων».

Το όνομα του νέου κόμματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν και πιθανώς σχετίζεται με την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας, που ονομάζεται «επόμενη Ελλάδα», ενώ αυτή η εξέλιξη προφανώς απομακρύνει τη φημολογούμενη συμμετοχή του κ. Ραγκούση στις εν εξελίξει συζητήσεις του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Στην παρουσίαση της νέας πρωτοβουλίας, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο Γκάζι, θα μετέχουν επίσης οι κ. Ηλ. Καρανίκας, Α. Μανούρας, Α. Οικονόμου, Π. Σφηκάκης, Φ. Τσικρικτσή και Ε. Κρομμύδας.




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *