Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Γεννηματά: Δεν είναι μόνο ψεύτες, είναι και ανίκανοι

«Η κυβέρνηση γκρεμίζει ό,τι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας»
Επίσκεψη στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση πως γκρεμίζει ό,τι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας.
«Η κατάσταση στο νοσοκομείο Μεταξά είναι πραγματικά τραγική. Ο χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία ξεπερνάει τους δύο μήνες. Οι ελλείψεις σε φάρμακα, σε υλικά και σε προσωπικό είναι πολύ μεγάλη. Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους», σημείωσε σε δηλώσεις της η κ. Γεννηματά και συμπλήρωσε:
«Δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί ο χώρος της υγείας. Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες».
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα. Εξακολουθούν την ίδια τακτική. Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα ετοιμάζεται για το 4ο μνημόνιο. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι».

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *