Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Διασωληνωμένοι μεταφέρονται από το Κρατικό Νίκαιας στο Νοσοκομείο της Κορίνθου λόγω έλλειψης κλινών!

 

Διασωληνωμένοι ασθενείς διακομίζονται από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας στο Νοσοκομείο της Κορίνθου που υπάρχουν κενές ΜΕΘ. Αυτήν την αθλιότητα, ως συνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής, κατήγγειλε η Μαρία Αγρογιάννη, παθολόγος του ΤΕΠ COVID-19 του Νοσοκομείου και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ σε παρέμβασή της στο «Open».

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που φανερώνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο είναι, όπως κατήγγειλε, το γεγονός, ότι στη χτεσινή εφημερία ασθενής 93 ετών περίμενε ώρες σε ένα φορείο για να βρεθεί κρεββάτι σε άλλο νοσοκομείο, ενώ σε όλες τις τελευταίες εφημερίες το Τμήμα Επειγόντων (ΤΕΠ) δεν μπορεί να κάνει εισαγωγές και οι ασθενείς διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία.

 

Το προσωπικό του ΤΕΠ έχει μειωθεί εξαιτίας των μετακινήσεων τόσο στις κλινικές covid όσο και σε άλλα νοσοκομεία, είπε, καταγγέλλοντας ως «ψεύτικη» την εικόνα για το δημόσιο σύστημα που παρουσιάζει η κυβέρνηση. Υπογράμμισε πως τώρα είναι αναγκαίο να προσληφθεί όλο το αναγκαίο υγειονομικό προσωπικό και να γίνει πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας.  

      











0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *