Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Γλέζος: Είναι θέμα Δημοκρατίας, ούτε ρήξη, ούτε υποταγή


Ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο τόνισε ότι ο ελληνικός λαός με τις εκλογές αποφάσισε ότι δεν θέλει δάνεια και την πίεση των δανειστών, «είναι θέμα δημοκρατίας» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά
«Ο ελληνικός λαός αποφάσισε με τις εκλογές ότι δεν θέλει δάνεια, θέλει να φτιάξει το δικό του μέλλον. Δεν είναι θέμα του ελληνικού λαού, αλλά θέμα δημοκρατίας. Θα σεβόμαστε τη βούληση ενός λαού, ναι ή όχι; Ο ελληνικός λαός αποφάσισε και οικοδομεί το παρόν και το μέλλον του και δεν θέλει να τον πνίξουν οι δανειστές.» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος σε παρέμβασή του, πριν λίγο, στο Ευρωκοινοβούλιο.
Συνέχισε λέγοντας: «Οι διαπραγματεύσεις δεν οδήγησαν πουθενά. Ούτε ρήξη, ούτε υποταγή. Μετά από ένα χρόνο ελάτε να συζητήσουμε και αν σας χρωστάμε να τα πληρώσουμε, αν δεν χρωστάμε να μην τα πληρώσουμε».
Αποτάθηκε στη συνείδηση των βουλευτών του Ευρωκοινοβουλίου λέγοντας:  «Φεύγω από το Ευρωκοινοβούλιο σε 20 μέρες. Να απαντήσει ο κάθε βουλευτής με τη συνείδησή του. Θα σας κυνηγάει η άποψή μου, όπου και αν πάτε και όπου και αν πάω».

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *