Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελίες για σκάνδαλο στα ΕΛΤΑ από τον Γ. Μανιάτη - Εχασαν τον διαγωνισμό για τα νέα διαβατήρια


Αιχμές για ανικανότητα και ευθύνες του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, για την απόρριψη των ΕΛΤΑ από τον διαγωνισμό που αφορά την έκδοση των νέων διαβατηρίων, καταλογίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μανιάτης διερωτάται αν πρόκειται για «σκάνδαλο ή εξευτελισμό χωρίς τελειωμό». Οπως αναφέρει, οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ καταγγέλλουν ότι «η διορισμένη Διοίκηση του κ. Σπίρτζη στον διαγωνισμό για τα διαβατήρια της ελληνικής αστυνομίας ύψους 10,8 εκατ. ευρώ έστειλε τα δικαιολογητικά για τον αντίστοιχο διαγωνισμό του ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα τα ΕΛΤΑ να αποκλειστούν από την αρχή για τυπικούς λόγους». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίς «είχε προηγηθεί ίδιο "λάθος" για τον διαγωνισμό της ΕΥΔΑΠ, ύψους 10 εκατ. ευρώ».

Ο Γ. Μανιάτης υπογραμμίζει πως «επειδή οι "συμπτώσεις" ανικανότητας οδηγούν στη βεβαιότητα σκανδάλου και σκοπιμότητας, ο εποπτεύων υπουργός κ. Σπίρτζης οφείλει άμεσα να ζητήσει από την ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει, προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον, διαφορετικά θα είναι συνένοχος ενός κραυγαλέου οικονομικού σκανδάλου του χώρου ευθύνης του».




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *