Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Η ΕΡΤ, θυσία, στο βωμό του προεκλογικού αγώνα




​​​​​​​Πρέπει να είναι το πρώτο κανάλι παγκοσμίως που αλλάζει το πρόγραμμά του μέσα στον Απρίλιο, προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Τρώει τη σκόνη μας το BBC...

Ετσι, το σημερινό ΔΣ της ΕΡΤ θα αποφασίσει (ή θα εγκρίνει) διάφορες αλλαγές στο πρόγραμμα. Ο Νίκος Μερτζάνης μπορεί να πάει στην ώρα της Κατερίνας Ακριβοπούλου, πρόσωπα θα μετακινηθούν και θα αλλάξουν, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με την πιο επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ αποχώρησε (του ζήτησαν να αλλάξει ώρα και να μετακομίσει στις 4 το απόγευμα!) και άλλα τέτοια θαυμαστά.

Το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο αν σκεφτούμε ότι ανέτρεψαν το πρόγραμμά τους στην ΕΡΤ και πριν από ένα δίμηνο περίπου με καταστροφικά για τις θεαματικότητες αποτελέσματα. Τώρα, έρχονται, να το αποτελειώσουν.

Αλήθεια, σε ποιο σοβαρό κανάλι του κόσμου διαφοροποιούν το πρόγραμμά τους τον Απρίλιο; Σε πιο νορμάλ κανάλι ζητούν - μεσούσης της σεζόν- στην πρωινή τους ζώνη να γίνει απογευματινή; Αδιανόητα πράγματα.

Εκτός και αν το ζήτημα είναι πολιτικό. Προεκλογικό. Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Τηλεοπτική (εξήγηση) σίγουρα όχι. Κι επειδή χαζοί και άσχετοι δεν είναι, τουναντίον, το πράγμα κραυγάζει από μακριά πως θυσιάζουν την ΕΡΤ στο βωμό της (μικρο)πολιτικής.   

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *