Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Χαλκείο Μαξίμου, προβοκάτσιες Δένδια

Παρακρατικές μεθόδους μετέρχεται τώρα η κυβέρνηση Σαμαρά με στόχο να συκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη και να κρατήσει σε δεύτερο πλάνο τα οξύτατα κοινωνικά προβλήματα. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας, σε εμφάνισή του στο Mega, έθεσε ουσιαστικά εκτός νόμου τον ΣΥΡΙΖΑ, συνδέοντάς τον τεχνηέντως με την τρομοκρατία, και έκανε λόγο περί "μετάβασης" του κόμματος "προς τη νομιμότητα".
* Κατασκεύασαν βίντεο και παραποίησαν δηλώσεις του βουλευτή Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλου για να συνεχίσουν τις αθλιότητες περί ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατίας * Παραίτηση Δένδια για την προκλητική δήλωσή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε φάση μετάβασης προς τη νομιμότητα
"Δεν μπορεί να παραμένει υπουργός κάποιος που χρεώνει την τρομοκρατία
στην αξιωματική αντιπολίτευση... ή τη συνδέει με τους δικαστές" σημείωσε ο Π. Λαφαζάνης, ζητώντας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του υπουργού "αν δεν ανακαλέσει". Αντ' αυτού το Μαξίμου έδωσε το βράδυ βίντεο με παραποιημένες δηλώσεις του Β. Διαμαντόπουλου εμφανίζοντάς τον να καλεί το κόμμα να πάρει τα όπλα, ενώ στην πραγματικότητα ο βουλευτής έκανε ακριβώς το αντίθετο!
 http://www.avgi.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *