Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Όλως τυχαίως... Γράφει ο Σταύρος Φυντικάκης

Με αυτή την επίμαχη διάταξη παραιτείται και επίσημα η χώρα μας από την Εθνική της κυριαρχία. Συγκεκριμένα σήμερα εκχωρείται: Η Δημόσια Περιουσία, η Ιδιωτική Περιουσία του Δημοσίου, η Ιδιωτική περιουσία των Φορολογουμένων, τα Περιουσιακά Στοιχεία του ΤΧΣ, τα Περιουσιακά Στοιχεία της ΤτΕ και ο Χρυσός της Ελλάδος στους δανειστές...κατακτητές..!

 
ΦΕΚ 240 ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 4.4 "Το δικαιούχο Κράτος μέλος η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης  ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος περιουσιακών τους  στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο". ..

"Oύτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης."  
 
 Όλως τυχαίως σήμερα ξημερώματα "άγνωστοι".. μετά το μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια και βόμβες μολότοφ των προηγούμενων ημερών πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τα γραφεία της Ν.Δ... Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι κάθε σφαίρα - κάθε γκαζάκι και κάθε βόμβα μολότοφ, εξυπηρετεί την κοινωνική συνοχή και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν είναι μια σφαίρα στην καρδιά της Ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται σκληρά? Δεν είναι ένα τυφλό κτύπημα κατά της ίδιας της Δημοκρατίας μας με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας για να κατευνάσουν την λαϊκή οργή και αγανάκτηση ? Δεν είναι κτύπημα κατά του ανεξάρτητου και ακηδεμόνευτου λαϊκού κινήματος με στόχο να καμφθεί και η τελευταία ικμάδα αντίστασης..? Το παρακράτος επιστρατεύεται και πάλι, όπως συνέβαινε πάντα .. για ειδικό σκοπό και "επικίνδυνες αποστολές"...!

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *