Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Όσο μας μαλώνεις τόσο μας πωρώνεις


Εντελώς ωμά και με αδιάσειστα πλέον στοιχεία, ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας σκατοκέφαλος. Δεν έχει καταλάβει ότι με κάθε του λέξη εκνευρίζει τον κόσμο. Τον θίγει. Τον λέει «ηλίθιο» επειδή δέχεται να τον κοροϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν δέχεται να τον κοροϊδεύει η Νέα Δημοκρατία. Διότι όσο τον κορόιδευε η Νέα Δημοκρατία ήταν καλός ο κόσμος. Τώρα είναι ηλίθιος που πάει να πέσει σε μία «αριστερή παγίδα», λες και τα Ζάππεια δεν ήταν η κόλαση του ψέματος αλλά οάσεις αγνότητας και ειλικρίνειας.

Όσο μας μαλώνει ο Σαμαράς τόσο μας πωρώνει. Και μας μαλώνει επειδή, λέει, ότι δεν αντιλαμβανόμαστε την κοροϊδία και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως για να κατηγορήσεις κάποιον ότι λέει ψέματα, θα πρέπει πρώτα να έχεις κατακτήσει το ηθικό δικαίωμα λέγοντας αλήθειες. Ο Αντώνης Σαμαράς μέχρι και σήμερα λέει ψέματα. Το βασικότερο; Ότι δεν παραδέχεται την ύπαρξη του email Χαρδούβελη στην Τρόικα. Ακόμη και στη … light μορφή του που δημοσίευσε η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, αυτό το email με τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης προς την Τρόικα, διαψεύδει κάθε εξαγγελία Σαμαρά περί ελαφρύνσεων ακόμη και σε βάθος χρόνου 5ετίας.

Στην … κανονική του μορφή, σε αυτό το email η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται να μειώσει την κατώτατη σύνταξη στα 320 ευρώ, από 487 που είναι σήμερα, ενώ δέχεται και την κατάργηση του ΕΚΑΣ. 320 ευρώ. Αυτά είναι. Ζήσε! Ψόφα! Αδιάφορο για την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ψηφιστούν οι απαιτήσεις της Τρόικας όπως τις δημοσιεύει το «ΒΗΜΑ»

Όμως ορίστε, το ζήτημα το είχε ξεκαθαρίσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει» είχε δηλώσει. Αυτή είναι η επίσημη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Σαν τον γάιδαρο του Χότζα, που μόλις προσαρμόστηκε και συνήθισε να μην τρώει ψόφησε.

Και όμως, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να μας μαλώνει επειδή δεν πιστεύουμε ότι αγαπάει τη μεσαία τάξη και ότι αν έρθει άλλη κυβέρνηση θα καταστρέψει τους μικρομεσαίους. Μα ποιους μικρομεσαίους; Όσοι δεν αυτοκτόνησαν, κλείστηκαν σε ψυχιατρεία. Κι όσοι δεν έπαθαν εγκεφαλικό ή έμφραγμα από το ζόρι τους, γράφουν «Σαμαρά γαμιέσαι» πίσω από ακάλυπτες επιταγές. Τι απέμεινε να καταστρέψει η επόμενη κυβέρνηση;

Μίλα σκατοκέφαλε. Μη σταματάς να μιλάς. Να ξέρεις όμως ότι η τελευταία σου λέξη θα είναι «Ήμαρτον» κάτω από τις χατζάρες της Μπακογιάννη, του Βορίδη και των άλλων δελφίνων που θα σου κόψουν το κεφάλι για να πάρουν την αρχηγία. Μίλα. Πες κι άλλα ψέματα. Πες μας ότι το 60% φορολογία στα υψηλά εισοδήματα είναι κομμουνισμός. Το 60% φορολογία στα υψηλά εισοδήματα δεν είναι κομμουνισμός, ηλίθιε. Είναι Σουηδία! Τόση είναι η φορολογία στα υψηλά εισοδήματα εκεί. Δεν το ήξερες; Τώρα θα το μάθεις;

Όμως εκεί ο κάθε πολίτης, είτε φορολογείται με 20% είτε με 60% ξέρει πού πηγαίνει μέχρι και η τελευταία του κορώνα. Ξέρει πού ακριβώς θα επενδυθεί από το Κράτος ή τον Δήμο του. Ξέρει ότι πληρώνει φόρους που θα επενδυθούν στη βελτίωση της ζωής του και δε θα χαθούν στις τρύπες των αφορολόγητων εφοπλιστών της χώρας του, στους φοροκλέφτες συγγενείς πολιτικών και στους μιζαδόρους υπουργούς που απολαμβάνουν ασυλίας.

Μίλα σκατοκέφαλε. Πες ψέματα. Μίλα! Όσο σε ακούμε φεύγουμε πιο μακριά. Γιατί βρωμάς. Σαν τον χειρότερο εφιάλτη μας.

Καρτέσιος

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *