Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το ΒΗΜΑ βάφτηκε κόκκινο με αΔΟΛο ενδιαφέρον


γράφει ο Φέλιξ
Το ΒΗΜΑ βάφτηκε κόκκινο. Πριν την επέλαση των κόκκινων, ο Σταύρος Ψυχάρης, έβαψε κόκκινο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Το συγκρότημα που προέβλεπε την άφιξη βαριού χειμώνα, ακόμη και αρκούδων, με την άφιξη του Συριζα, ξόδεψε την τετραχρωμία στην εκτύπωση της εφημερίδας για να κάνει ελκυστική τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.
Το χειρότερο είναι πως η συνέντευξη Σαμαρά έχει περιοριστεί στο πάνω μέρος του πρωτοσέλιδου, με το Σαμαρά να έχει το βλέμμα δαρμένου σκύλου.
Στο παρελθόν ο Ένγκελς είχε πει πως οι καπιταλιστές είναι ικανοί να πουλήσουν ακόμη και το σχοινί που θα τους κρεμάσει, αλλά δεν είχε στο μυαλό του τον Ψυχάρη ακριβώς. Γιατί ο Σταύρος Ψυχάρης δεν σκοπεύει να κρεμαστεί. Αντιθέτως είναι ικανός να κρεμάσει το Σαμαρά, το Βενιζέλο, όλο το σύστημα της παλιάς σύμμαχης διαπλοκής όχι μόνο στα μανταλάκια, αλλά στο Σύνταγμα προκειμένου να επιβιώσει.
Το βαθύ και όψιμο κόκκινο στο πρωτοσέλιδο του Βήματος, είναι το δίχως άλλο το πιο έγκυρο γκάλοπ της προεκλογικής περιόδου.
Ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Γιώργος Μπόμπολας, ο Πρετεντέρης, ο Οικονομέας, ο Καμπουράκης, ο Τσίμας, ο Μπάμπης το γνωρίζουν. Είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν όχι μόνο την πολυφωνία και τη δημοσιογραφία ξαφνικά αλλά και τον Συριζα τον ίδιο ως μοναδική και αναγκαία λύση.
Το αΔΟΛο ενδιαφέρον του ΔΟΛ, προφανώς προσπαθεί να αποτρέψει τα μέτρα για τα Μέσα Ενημέρωσης που έχει εξαγγείλει ο Συριζα. Οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν πως μπορούν να χειραγωγήσουν όποιον ερωτοτροπεί με την εξουσία και να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους. Το κάνουν χρόνια τώρα. Ο Τσίπρας δείχνει να μην επηρεάζεται από το φλερτ. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα δούμε στο μέλλον. Προς το παρόν το θέμα είναι πως ο Ψυχάρης αναγνωρίζει ως ευαίσθητος και έμπειρος μετρητής, τη νίκη Συριζα . Εκτός αν έγινε και ο ίδιος.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *