Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. απειλεί με κρεμάλες λόγω Μακεδονικού!




Μια απίστευτα προκλητική ανάρτηση έκανε μετά την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Πειραιά του Κινήματος Αλλαγής, Τάσος Καλαφάτης.

Με χρυσαυγίτικη φρασεολογία και επιχειρήματα καταγγέλλει ως «μειοδότες», «προδότες» και «πουλημένα τομάρια που τσέπωσαν λεφτά για να πουλήσουν την πατρίδα μας» τους 153 βουλευτές που είπαν «ναι» στη Συμφωνία, απειλώντας τους ευθέως με «κρεμάλες». Μάλιστα, προτρέπει ευθέως σε «τραμπουκισμό» των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Πειραιά του Κινήματος Αλλαγής, Τάσου Καλαφάτη, στο facebook με τη φωτογραφία της Μακεδονίας και τον τίτλο «Πουλήθηκε» έχει ως εξής:

"Πουλήθηκε από 153 μειοδότες! Προδότες πουλημένα τομάρια! Από 145 Συριζαίους και 8 ακόμα προδότες που τσέπωσαν λεφτά για να πουλήσουν την Πατρίδα μας! Που έστηναν κρεμάλες και τώρα θα τις χειαστούν οι ίδιοι! Που για ότι διαπραγματεύτηκαν πούλησαν το Έθνος μας! Το κρίμα στο λαιμό σας! Σε εσάς και σε όσα κουτορνίθια σας πίστεψαν και σας ψήφισαν! Προς φίλους μου ΠΑΣΟΚΟΥΣ και δημοκράτες! Ο Συριζα δεν θέλει αντιπολίτευση με το γάντι και πληθυντικούς θέλει τραμπουκισμό και τη γλώσσα του πεζοδρομίου τη λαϊκή όπου τους πετυχαίνουμε! Θέλει ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΡΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ! Σκληρό τίποτα λιγότερο! Επιστροφή στις ρίζες μας και Ανένδοτο μέχρι τέλους!"

Τα ερωτήματα που εύλογα τίθενται προς την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής είναι πρώτον, αν συμμερίζεται τέτοιου είδους ακραίες και διχαστικές απόψεις από στελέχη του, την ώρα που η κ. Γεννηματά επισήμως καταδίκασε τις πρακτικές που διχάζουν την κοινωνία, και δεύτερον, τι σκοπεύει να πράξει για να αποκαταστήσει τα πράγματα, επαναφέροντας στην τάξη όσους με τον λόγο τους προκαλούν και προτρέπουν σε βιαιοπραγίες των πολιτικών τους αντιπάλων;

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *