Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ο Γιάννης Λοβέρδος και το «ξέπλυμα» του πρώην συζύγου που κακοποιούσε τη μητέρα

 


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδου, στη συζήτηση για το κυβερνητικό νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια. Ο Λοβέρδος  έκανε λόγο για γυναίκες που μπορεί να μισούν τους πρώην συζύγους τους επειδή, μεταξύ άλλων, τις κακοποιούσαν «όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

 

Συγκεκριμένα, είπε ότι «μπορεί σε ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου. Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

 

Μετά τις αντιδράσεις ο Λοβέρδος σε ανάρτηση του (εδώ) όπου ισχυρίστηκε πως «απομόνωσαν φράση» του για να ισχυριστούν δήθεν ότι αποδέχομαι την βία κατά των γυναικών».

 

Το επίμαχο σημείο της δήλωσης του βουλευτή ΝΔ μετά το τέταρτο λεπτό. Εκεί φαίνεται εάν πρόκειται για «ξέπλυμα» του συζύγου που κακοποιούσε τη μητέρα.





0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *