Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Τέλος και επίσημα οι συκοφαντίες Καμμένου για τα CDS - Αντρίκος & Γιώργος Παπανδρέου: Οι συνοδοιπόροι του σιωπούν...

 Ο επί τετραετία συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος, πλήρωσε στον Αντρίκο Παπανδρέου την αποζημίωση που του είχε επιβάλει το δικαστήριο για τις συκοφαντίες με τα CDS.   



Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που ο "φέρελπις" Πάνος Καμμένος έκανε αντιμνημονιακή καριέρα ως πολιτικός αρχηγός με ψέματα και συκοφαντίες, ειδικά κατά της οικογένειας Παπανδρέου.

 

Η δικαιοσύνη αποδόθηκε, έστω και με μια δεκαετία καθυστέρηση και ο επί τετραετία συγκυβερνήτης και συνεταίρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα πλήρωσε την αποζημίωση που του είχε επιβάλει το δικαστήριο για τους "ψεκασμούς" με τα CDS.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβρη, μετά από αγωγές που είχαν γίνει από το 2011, το Τριμελές Εφετείο Αθηνών είχε επιδικάσει σε δεύτερο βαθμό αποζημίωση 50.000 συν τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα στον Αντρίκο Παπανδρέου, τον οποίο ο κ. Καμμένος είχε καταγγείλει δημόσια για δήθεν εμπλοκή του σε CDS (ασφάλιστρα κινδύνου), με αποτέλεσμα να επωφεληθεί δήθεν από τη χρεοκοπία της χώρας.

 

Οι δικαστές δικαίωσαν πλήρως τον κ. Παπανδρέου, ενώ αποφάσισαν ότι κάθε φορά που ο κ. Καμμένος επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του, θα του καταβάλλει 2.000 ευρώ.

 

Τόσο ο Αντρίκος όσο και ο αδελφός του Γιώργος Παπανδρέου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόδοση δικαιοσύνης και υπενθυμίζουν ότι αντίστοιχες αθλιότητες είχαν γραφτεί και για τη μητέρα τους Μαργαρίτα που υποτίθεται έβγαλε 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.

 

"Τώρα που οι σκευωρίες κατέρρευσαν και οι εντεταλμένοι πρωταγωνιστές τιμωρήθηκαν, οι συνοδοιπόροι τους συνεχίζουν να σωπαίνουν, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, ότι είναι η ώρα να ανοίξει επιτέλους ένας δημόσιος διάλογος, που θα μας οδηγήσει συλλογικά στην αλήθεια και την πραγματική κάθαρση, όχι απλώς τη δικαστική, η οποία και αποτελεί προϋπόθεση και για να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά οι αιτίες της κρίσης που συνεχίζουμε να βιώνουμε", αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αντρίκος Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για την τελευταία πράξη μιας πολιτικής σκευωρίας.

 

Από την πλευρά του, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου επισημαίνει με νόημα ότι "όλο και περισσότεροι από το σύνολο του πολιτικού φάσματος, αποστασιοποιούνται από την αφήγηση που δημιούργησαν οι σκευωροί και οι συνένοχοί τους, οι οποίοι συνεχίζουν να σιωπούν. Έχει πλέον αναδειχθεί η τοξική επίπτωση της χρησιμοποίησης θεωριών συνωμοσίας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων στη λειτουργία της δημοκρατίας".  









πηγή

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *