Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Παναγιά έπαθε βλάβη


Με τη βοήθεια της Παναγιάς θα κερδίσουμε τις εκλογές, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας παράλληλα ότι οι χριστιανικές εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ από κανένα δημόσιο χώρο ό,τι κι αν γίνει – εννοώντας αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του πρωθυπουργού στο Παρίσι, όπου δήλωσε κι εκείνος μαζί με άλλους συναδέλφους του ότι «είναι Σαρλί».
Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, δήλωσε ότι μια αφίσα που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να απελευθερώνει το πουλί του Twitter είναι βλάσφημη, γιατί μοιάζει με το Άγιο Πνεύμα – το πουλί, όχι ο Τσίπρας.
Για αρχή, και σύμφωνα με το περιοδικό Charlie Hebdo -μέρος του οποίου αισθάνεται και ο Αντώνης Σαμαρας-, το Άγιο Πνεύμα είναι τριγωνικό και μπαίνει στον κώλο του Ιησού.
controversial-charlie-hebdo-gay-rights
Επιπλέον, αξίζει να παρατηρηθεί ότι πολλοί διάσημοι ηγέτες που επικαλούνται το τελευταίο διάστημα την Παναγιά δεν τα πάνε ιδιαιτέρως καλά στις δουλειές τους. Ο Αντώνης Σαμαράς, για παράδειγμα, χάνει συνεχώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις εδώ και μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μάζεψε μέσα σε τρεις αγώνες 10 γκολ και έχασε την πρώτη θέση με το που άλλαξε ο χρόνος.
Δυστυχώς και για τους δύο, η Παναγιά δεν τους βγαίνει το τελευταίο διάστημα.
Από τη μία ο Αντώνης Σαμαράς αναζητεί μια λύση για να καταφέρει να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ ρίχνοντας το στις εικονομαχίες, κι από την άλλη ο Άγγελος Αναστασιάδης επιχειρεί να θυμίσει στους παίκτες του ότι το πρωτάθλημα δεν το κερδίζεις με μια νίκη στο Καραϊσκάκη.
Βέβαια, ο Αντώνης Σαμαράς είναι εντελώς διαφορετικός από τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς όχι μόνο μιλάει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για τους μετανάστες που πηδούν τον φράκτη του Έβρου για να σφάξουν τους Έλληνες σκιτσογράφους, αλλά έφτιαξε κι ένα προεκλογικό βίντεο στο οποίο δείχνει φωτογραφίες από το Παρίσι και το σύνθημα «είμαι Σαρλί» για να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ιθαγένεια στους Ταλιμπάν.
Το κακό σε αυτήν την ιστορία είναι ότι η Παναγιά έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα πράγματα από τις επιθυμίες ενός πρωθυπουργού ή ενός προπονητή, ακόμη κι αν ο δεύτερος βρέθηκε άθελα του να επικαλείται τη χάρη της μαζί με έναν ρατσιστή.
Άλλωστε, ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποδείξει πως στην πράξη δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, δηλώνοντας παλιότερα έτοιμος να πετάξει έξω από τα νηπιαγωγεία τα παιδιά των μεταναστών.
Αν είχε ιερό ή όσιο, δεν θα έκανε εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του τη γυναίκα η οποία είπε στον τηλεοπτικό αέρα ότι ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ακόμη και με τον Θεό αλλά δεν γίνεται τίποτα.
(Το κείμενο είναι χιουμοριστικό κι ασόβαρο μόνο στα σημεία που αναφέρεται στον Άγγελο Αναστασιάδη. τον οποίο δεν γνωρίζω κι ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω)

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *