Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μπλόκαραραν τον δρόμο προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι αγρότες των Μεσογείων


Νέα μπλόκα στήνουν στους δρόμους όλης της χώρας οι αγρότες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τη ματαίωση των εγκαινίων της έκθεσης Agrotica. Αυτή την ώρα αγρότες των Μεσογείων έχουν στήσει μπλόκο στη λεωφόρο Μαρκοπούλου, αποκλείοντας την πρόσβαση προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».   
Στο μεταξύ σήμερα θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση του συντονιστικού των επιστημονικών φορέων και των ελεύθερων επαγγελματιών της χώρας, με στόχο των συντονισμό της δράσης τους.
Πού έχουν στηθεί μπλόκα
Όπως μεταδίδει το in.gr:
- Κλειστός από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα ο δρόμος στα Τέμπη. Οι αγρότες καλούν σε πανελλαδική παναγροτική συνάντηση στα Τέμπη το Σάββατο για να συντονίσουν εκ νέου τις ενέργειές τους.
- Σε συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας προχωρούν το απόγευμα οι παραγωγοί του μπλόκου της Νίκαιας.
- Κλειστό θα παραμείνει και το τελωνείο του Προμαχώνα από τις 12:00 έως τις 14:00.
- Στο Κάστρο Βοιωτίας οι αγρότες κλείνουν τον δρόμο μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι και 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ.
- Κλειστή παραμένει από αγρότες η νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού.
- Παραμένουν στα μπλόκα του Κουτσοποδίου και της Δαλαμανάρας οι αγρότες της Αργολίδας, ενώ στην Αρκαδία οι αγρότες ετοιμάζοντα κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης, στα διόδια της Νεστάνης.
- Στη Λακωνία, οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα των Μολάων, της Λίμνης Γυθείου, των Κροκεών και του Βλαχιώτη και στον ανισόπεδο κόμβο Μονεμβασιάς επί της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου.
- Οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας έχουν παρατάξει τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο κόμβο Κουρτεσίου και στις δύο πλευρές της εθνικής οδού Τρικάλων-Καρδίτσας.
- Οι αγρότες Αιτωλοακαρνανίας αναμένεται να κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο κόμβο του Κεφαλόβρυσου, από τις 17:00 έως τις 22:00.
- Στο μπλόκο των Χανίων, στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης, στα «Μεγάλα Χωράφια», η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων και ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος ανακοίνωσαν πως, σήμερα Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο δρόμος θα κλείνει για μικρό χρονικό διάστημα από τις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *