Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Έχουν ξεφύγει: Εισβολή πάνοπλων αστυνομικών σε αίθουσα που προβάλλονταν η ταινία Τζόκερ.!



Σε σκοτεινές εποχές παραπέμπει η εισβολή πάνοπλων ανδρών της αστυνομίας σε κινηματογράφο του κέντρου της Αθήνας, προκειμένου να βγάλουν έξω από την αίθουσα, που πρόβαλε την ταινία Joker, τους ανήλικους και μάλιστα μαζί με τους γονείς τους, όσοι συνοδεύονταν. 

Γράφουν χρήστες του Facebook:

«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως καταγγέλλει η Αιμιλία Βουμβάκη, 20 αστυνομικοί με αυτόματα εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ, που προβαλλόταν ο Joker, για να μαζέψουν τα ανήλικα, που παρακολουθούσαν την ταινία ύστερα από καταγγελία ...».

Η Ν. Χατζηαντωνίου επισημαίνει «Δηλαδη κατα τον εισαγγελεα που πραγματι παρενεβη για τους κατω των 18 θεατες που παρακολουθούσαν τον Joker χθες στα Village κι αποψε στο Αελλω ειναι μεγαλυτερο πλήγμα για την ψυχικη υγεια των παιδιών η ταινία απο το να μπουκαρουν στο σινεμα 20 Εκαμιτες που οπλοφορουσαν, να διακοπτουν την προβολη, να συλλαμβανουν τα παιδια, να τα οδηγούν στο τμημα, να τα κρατουν 6 ωρες χθες και να απαγγελονται κατηγορίες στους γονεις τους; (το πλήρες ρεπορταζ στο ethnos.gr σε λιγο). Μαζευτειτε γιατι εχετε ξεφυγει..»

Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος σημειώνει: «Μετά την επιτυχημένη εισβολή των αστυνομικών σε κινηματογράφο για να απομακρύνουν ανήλικους που έβλεπαν την ταινία "Τζόκερ", ελπίζω το μέτρο να επεκταθεί και σε όλες τις ιδιωτικές κατοικίες, με στόχο την υποχρεωτική προσαγωγή λουφαδόρων ανηλίκων για υποχρεωτικό εκκλησιασμό.» 




















0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *