Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Τζιτζικώστας και Ζέρβας άνοιξαν την παραλία Θεσσαλονίκης πριν τον Χαρδαλιά (Βίντεο)



Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς να ανακοίνωσε επισήμως κατά την σημερινή ενημέρωση ότι «αίρονται τα περιοριστικά μέτρα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από το πρωί της Τρίτης, όμως φαίνεται πως τόσο Κωνσταντίνος Ζέρβας όσο και ο Απόστολος Τζιτζικώστας τον είχαν ... προλάβει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρασκήνιο υπήρξε ένας διαγκωνισμός μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με το ποιος θα καρπωθεί το «καλό νέο της ημέρας» για τη συμπρωτεύουσα.

Νικητής σε αυτή τη «μονομαχία» αναδείχτηκε τελικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ανήγγειλε πρωί πρωί το ευχάριστο γεγονός, καθώς είχε λάβει άτυπη ενημέρωση από το Νίκο Χαρδαλιά, χωρίς μάλιστα να μοιραστεί την «πληροφορία» με τον δήμαρχο.

Αιφνιδιασμένος ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σήμερα το πρωί, επιτηρούσε  έργα στον δήμο, ρωτήθηκε σχετικά και δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την άγνοια που είχε. Πληροφορίες θέλουν ο περιφερειάρχης να δικαιολογήθηκε στον δήμαρχο, λέγοντας ότι δεν ήθελε να τον ενοχλήσει χθες τα μεσάνυχτα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φρόντισε πάντως να αφαιρέσει τα κιγκλιδώματα από τη Νέα Παραλία, χωρίς να περιμένει σχετική άδεια από τον αρμόδιο κυβερνητικό φορέα.

Κάπως έτσι, την ώρα που ο υφυπουργός Προστασίας ανακοίνωνε το άνοιγμα της Νέας Παραλίας, οι Θεσσαλονικείς βόλταραν ήδη στην περιοχή.
   












Πηγή

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *