Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο Ξηρός σώζει την Ελλάδα - by To Skouliki Tom


Φωτιά στην προεκλογική περίοδο έχει βάλει ο Χριστόδουλος Ξηρός, αφού η είδηση της σύλληψής του παίζει 24ώρες το 24ωρο στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα οι πολίτες να ξεχνάνε ότι σε 20 μέρες πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον τους στις εθνικές εκλογές.

Βέβαια, οι φράσεις "αποφασίζω για το μέλλον μου" και "εθνικές εκλογές" δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ τους, αφού όλοι ξέρουμε ότι εκλογές στην Ελλάδα σημαίνουν μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία προς τα χρεοκοπημένα κόμματα για προεκλογική εκστρατεία και μερικά εκατομμύρια τηλεψηφοφόρων με πολτοποιημένο εγκέφαλο που θα ψηφίσουν ό,τι τους πει ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, διαβάζω ότι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ανέφερε πως το βιολογικό υλικό που απέσπασαν από τον Χριστόδουλο Ξηρό μετά τη σύλληψή του ταυτοποιείται πλήρως με το υλικό άνδρα που βρέθηκε στον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε σε βιβλίο και στο δέμα που εστάλη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Δηλαδή είχαν τον Ξηρό στα χέρια τους επί μια 10ετία και του απέσπασαν βιολογικό υλικό για πρώτη φορά τώρα; Πολύ λογικό αυτό.

Οι σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι στην Ανάβυσσο παραπέμπουν σε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στον Κορυδαλλό, αφού ο Ξηρός σχεδίαζε να γκρεμίσει τις φυλακές, ενώ δεν αποκλείεται να ήταν σχέδιο του Ευάγγελου Βενιζέλου, ώστε μετά την κατεδάφιση το άδειο οικόπεδο να παραχωρηθεί στον Λάτση για ένα κομμάτι ψωμί. Ο Κορυδαλλός μόλις έχασε ένα ωραιότατο The Mall.

Για του λόγου του αληθές, στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκε ένα Super Puma από τις μίζες του Τσοχατζόπουλου, ένα υποβρύχιο που γέρνει, κωδικοί για τα πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας, το κόκκινο κουμπί του Κιμ Γιονγκ Ουν που τα ενεργοποιεί, ένα τανκ με το οποίο ο Ξηρός σκόπευε να ρίξει την πύλη του Κορυδαλλού - ως εκδίκηση για το Πολυτεχνείο - και μία σάλπιγγα για να γκρεμίσει τους τοίχους των φυλακών, όπως έκαναν οι Ισραηλίτες με τα τείχη της Ιεριχούς.

Εν τω μεταξύ, μυστήριο παραμένει το γεγονός ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με πολλές γυναίκες, αφού, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν μετά τη σύλληψη, το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν "με αυτό το μαλλί δε γάμησε ποτέ κανείς". Λογικά τις έριχνε στο κρεβάτι με το ρουκετοβόλο του.

Σύμφωνα με το Mega, η σύλληψη Ξηρού αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 40 χρόνια που συγκυβερνάει με το ΠΑΣΟΚ, αφού, εκτός το οπλοστάσιο των τζιχαντιστών, στο σπίτι που νοίκιαζε βρέθηκε και το ελληνικό χρέος.

Συγκεκριμένα, στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν θαμμένες σακούλες με λεφτά που ισοδυναμούν με το 360% του ελληνικού ΑΕΠ, ώστε οι Έλληνες να εξοφλήσουν με τα μισά το χρέος τους προς τους δανειστές και με τα υπόλοιπα 372 δις να παίξουν χαρτοπόλεμο στους δρόμους.

Όπως καταλαβαίνετε, μετά τις παραπάνω αποκαλύψεις οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, αφού θα τις κερδίσει πανηγυρικά η Νέα Δημοκρατία, ενώ ο ίδιος ο Ξηρός δήλωσε ότι θα κάνει αποχή αλλά εάν ψήφιζε θα το έριχνε δαγκωτό στον Αντώνη Σαμαρά.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Διαβάζω ότι ο Ξηρός θα χτυπούσε στον Κορυδαλλό με σκοπό να απελευθερώσει τους συντρόφους του. Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασαν, ο Κουφοντίνας, ο Γιωτόπουλος, ο Μαζιώτης και το υπόλοιπο τρελό παρεάκι μεταφέρθηκαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό. Και γαμώ τα σχέδια είχες, Χριστόδουλε! Ή μήπως δεν ήταν δικό σου;)



Πηγή

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *