Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Έκλεισε το ντιμπέιτ Τσίπρα και Μεϊμαράκη - Στον «αέρα» το ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς


Για τις 14 Σεπτεμβρίου έκλεισε το ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Για την τηλεμαχία μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων με κοινοβουλευτική παρουσία αναζητείται ημερομηνία καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη ΝΔ προτάθηκε η 10η Σεπτεμβρίου, αλλά έχουν προγραμματίσει περιοδείες στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας. Ειδικότερα η εμπλοκή προέκυψε με το πρόγραμμα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, η οποία έχει προγραμματισμένη ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης», στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Η συζήτηση γίνεται για τις 8 ή 9 του μηνός. Στην τηλεμαχία δεν θα κληθεί η Χρυσή Αυγή.
Διαβάστε επίσης:
Η ημερομηνία για τον ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη συμφωνήθηκε μετά από επικοινωνία της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, και της διευθύντριας του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Πηνελόπης Γαβρά. Σημειώνεται πως θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν τηλεμαχίες από το 2009, όταν είχαν διασταυρώσει τα πυρά τους ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *