Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Μητρόπουλος

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος που αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση να βρεθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής όπως εισηγήθηκε η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. 
«Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί», σημειώνει το κόμμα της Κουμουνδούρου.  

Δεν θα είναι υποψήφιος

Ο Αλέξης Μητρόπουλος λίγο μετά την εισήγηση της Επιτροπής συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, απάντησε λέγοντας πως είναι τιμητική η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, ωστόσο δεν μπορεί να την κάνει αποδεκτή.
Ο αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, απέδωσε την στάση του κόμματος απέναντί του, στην σκληρή κριτική που άσκησε στη ψήφιση του τρίτου μνημονίου.
Την ίδια ώρα, απέρριψε την δική του εκκρεμότητα με την δικαιοσύνη. Οπως είπε, αυτή έχει ήδη διευθετηθεί.  

Υπόθεση φοροδιαφυγής

Να θυμίσουμε πως το αίτημα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για άρση της ασυλίας του α' αντιπροέδρου της Βουλής σχετικά με υπόθεση φοροδιαφυγής αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα» και ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος εμφανίσθηκε σφόδρα ενοχλημένος, καταγγέλλοντας σκευωρία με «χαλκευμένο πόρισμα».
Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Μητρόπουλος, υποστήριξε ότι όλα έχουν παραγραφεί.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *