Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Καμμένος κάνει «ανοίγματα» και η Γεννηματά «κλείνει τις πόρτες»

Δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Πάνος Καμμένος που μεταξύ άλλων έκανε «ανοίγματα» προς την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, καλώντας την Φώφη Γεννηματά να βάλει στην άκρη τον Ευ. Βενιζέλο.
«Ελπίζω οι βουλευτές να αντιληφθούν το μήνυμα του ελληνικού λαού για εθνική ομοψυχία. Εμείς, δύο κόμματα από διαφορετικούς χώρους, στην προοδευτική βέβαια κατεύθυνση, το αποδείξαμε. Ελπίζω να στηρίξουν την κυβέρνηση, την οποία επέλεξε ο ελληνικός λαός. Είναι η ώρα να πάρουν και τις μεγάλες αποφάσεις, να διαχωρίσουν ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα κόμματα το χθες. Δεν έχει κανένα λόγο η κ. Γεννηματά να απολογείται για τον κ. Βενιζέλο. Δεν έχει κανένα λόγο να έχει στους κόλπους του κόμματός της πολιτικούς οι οποίοι έχουν εμπλακεί στις λίστες Λαγκάρντ ή στις λίστες των υποβρυχίων ή στα άλλα σκάνδαλα», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Πάνος Καμμένος πρόσθεσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα δημοκρατικό κίνημα. Ενσωματώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι μια χρυσή ευκαιρία να απομονωθούν τα βαρίδια και με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία να λάβει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης και να προχωρήσει στο αύριο».
Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ λίγη ώρα αργότερα, σχολίασε λακωνικά: «απαξιούμε να τις σχολιάσουμε», κλείνοντας το θέμα, προσωρινά. 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *