Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Δεν… αυτοκτόνησε ο Μητρόπουλος και καταγγέλλει πόλεμο εκ των έσω – Κάθε εμπλοκή αρνούνται Σπίρτζης και Νικολούδης


«Στα κάγκελα» παραμένει ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος εξαιτίας του διαφαινόμενου αποκλεισμού του από την εκλογική λίστα του κόμματος που σχετίζεται με το αίτημα άρσης της ασυλίας του που έχει ζητήσει η Δικαιοσύνη για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής. Αφού χθες βράδυ στο Mega απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, σήμερα από το βήμα της Πανελλαδικής Διάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε «πόλεμο εκ των έσω».
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μητρόπουλος είπε πως ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης του αποκάλυψε πως «στέλεχος της Κυβέρνησης έδωσε εντολή στον οικονομικό εισαγγελέα να στείλει τον φάκελο στη Βουλή για άρσης ασυλίας μου, που πριν από 2 χρόνια , 11 Νοεμβρίου του 2013, είχε ξαναστείλει και είχε αποτύχει». 
«Δείχνει» Σπίρτζη
Χωρίς να τον κατηγορεί ευθέως, ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε σαφώς πως από την επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός του, επωφελείται ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Δημοσίων Έργων, Χρήστος Σπίρτζης: «Μαθαίνω πως κάποια κανάλια επειδή ποντάρουν στο να μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωικό Πάντζα, πάνω από τον Αθανασίου, πάνω από όλους μας. Άρχισε ένας πόλεμος για μένα άνευ προηγουμένου». Μάλιστα υποστήριξε ότι όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας ενώ όπως είπε έχει ενημερώσει από την προηγούμενη Πέμπτη και το Αλέκο Φλαμπουράρη. 
Τα όσα κατήγγειλε στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ τα είχε πει νωρίτερα και σε παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ αύριο Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με αφορμή την δικαστική του υπόθεση που αφορά φορολογικές εκκρεμότητες , ένα ζήτημα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν υπάρχει και έχει παραγραφεί . 
Νικολούδης: Δε γνωρίζω τίποτα
Μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Μητρόπουλου, ο υπουργός Επικρατείας, υπεύθυνος για την καταπολέμηση της Διαφθοράς έστειλε δελτίο Τύπου στο οποίο υποστηρίζει πως δε γνωρίζει τίποτα από όσα ισχυρίζεται ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της Βουλής: 
Ο Υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση.
Σπίρτζης: Δεν έχω ούτε εμπλοκή ούτε γνώση
Κάθε εμπλοκή στην υπόθεση αρνήθηκε και ο Χρήστος Σπίρτζης από το βήμα της Πανελλαδικής Διάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο απερχόμενος υπουργός απάντησε εμμέσως και στις υπόνοιες του Αλέξη Μητρόπουλου σχετικά με κανάλια που τον επιθυμούν επικεφαλής της λίστας του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο Αττικής. Ο κ. Σπίρτζης είπε πως ποτέ δεν δίστασε να συγκρουστεί πάνω στο τραπέζι και δημόσια με συμφέροντα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν «σπεκουλάρει» την κυβέρνηση και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στις καταγγελίες Μητρόπουλου είπε: «Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω ούτε εμπλοκή, ούτε γνώση».



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *