Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Έξαλλος ο Μητρόπουλος στο Mega: Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει (βίντεο)


Σε θέατρο του παραλόγου εξελίχθηκε το κεντρικό δελτίο του Mega όταν ο Αλέξης Μητρόπουλος με τηλεφωνική παρέμβαση κατήγγειλε τη Σοφία Φασουλάκη για «άθλιο» ρεπορτάζ εναντίον του σχετικά με τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής. Όταν η παρουσιάστρια Σοφία Σαράφογλου τον προσκάλεσε στην αυριανή πρωινή εκπομπή για να καταθέσει τα έγγραφα που επικαλείται, εκείνος είπε «με ευτελίσατε, μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει». Εντύπωση προκαλεί πως ο «αντιμνημονιακός» αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε επίκληση στη στήριξη που ο ίδιος έχει παράσχει στο «μεγάλο κανάλι» και τούμπαλιν, κανάλι το οποίο όπως είπε «παρασύρθηκε»…
"Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω", είπε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος.
"Με ευτελίσατε, σάς παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε", είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη.
Ο ίδιος δε σε ανοιχτή πρόσκληση του καναλιού για αυριανή παρουσία του σε πρωϊνή εκπομπή,  προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, απάντησε ότι «μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».
Πάντως η ασυνήθιστη για πολιτικό της πλειοψηφίας συμπεριφορά μάλλον σχετίζεται με το διαφαινόμενο αποκλεισμό του Αλέξη Μητρόπουλου από την εκλογική λίστα του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό διότι ανάμεσα στις κραυγές, ο κ. Μητρόπουλος είπε: «Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο». 
Όσο για τη… συμπάθεια που εξέφρασε ο αυτοπαρουσιαζόμενος ως «αντιμνημονιακός» Αλέξης Μητρόπουλος προς το Mega, η ατάκα είναι χαρακτηριστική: «Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό!».
Δείτε το βίντεο:


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *