Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

LIVE - Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας διέλυσε το ΣΥΡΙΖΑ


Σε παρελθοντικό χρόνο μίλησε για το ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να ανοίξει τα χαρτιά της για το πολιτικό της μέλλον. 
«Ήταν ένα κόμμα συλλογικότητας, προάσπισης της δημοκρατίας, αλλά κάποιοι αποφάσισαν να καταστρέψουν αυτό το κόμμα» είπε αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον Αλέξη Τσίπρα. Τόνισε ακόμη ότι η κυβέρνηση προχωρά σε εκλογές προκειμένου να μπορεί να παραβιάζει την λαϊκή ετυμηγορία ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι για το γεγονός πως οι κοινοβουλευτικές ομάδες δεν λειτούργησαν.
LIVE η συνέντευξη Τύπου
Επιπλέον τόνισε ότι η ίδια υπονομεύτηκε και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας το όνομα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, λέγοντας πως την απείλησε ευθέως πως εάν δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Μαξίμου, θα την τελειώσουν.
Στη συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου έδωσαν το παρόν ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Γιάννης Σταθάς, ο Νίκος Φωτόπουλος και ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Ραχήλ Μακρή, η οποία έχει δηλώσει ότι περιμένει τις ανακοινώσεις της Ζωής για να δει και η ίδια τι θα κάνει. 
Την εμφάνισή τους έκαναν και δυο πανό. Ένα υπέρ και ένα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Όχι στα Μνημόνια. Ναι στη Ζωή» έγραφε το πανό των υποστηριχτών της πρώην προέδρου της Βουλής.
«Τέλος στη Ζωή της ανεργίας» έγραφε το δεύτερο που σήκωσαν συμβασιούχοι της Βουλής. 




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *