Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Και τον Τσίπρα πρωθυπουργό δέχεται ο Μεϊμαράκης, αρκεί να μην ψηφίσει ο λαός


Τα τελευταία χρόνια της κρίσης και της ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού το έχουν δέιξει για τα καλά: Κάποιοι πασχίζουν να αποτρέψουν την προσφυγή στη λαϊκή ετημυγορία και προτιμούν τη διευθέτηση μεγάλων ζητημάτων και διαφορών στις διεργασίες με κλειστές πόρτες. Αυτό επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη χθεσινή του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, δηλώνοντας πως θα συζητούσε την παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, παρά τα όσα του έχει καταλογίσει, αρκεί να μη γίνουν εκλογές.

"Αν ήθελε να μείνει έχει τον τρόπο, ακόμα και την Παρασκευή μπορεί" είπε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, δικαιολογώντας την άποψη πως ο Αλέξης Τσίπρας πάει σε εκλογές για να παραδώσει την εξουσία. "Κυβέρνηση και υπό τον κο. Τσίπρα και από την παρούσα Βουλή θα μπορούσαμε να συζητήσουμε, με ένα μίνιμουμ προγράμματος το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί και να είναι υπέρ της ελληνικής οικονομίας", συμπλήρωσε. 
Νωρίτερα όμως είχε επιτεθεί με σφοδρότητα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς του απρέπεια, αλαζονεία, πως έχει συμφωνήσει ουρά μέτρων τα οποία κρύβει, ακόμα και πως εξυπηρετεί συμφέροντα είπε. Παρόλ΄αυτά είναι έτοιμος να συγκυβερνήσει μαζί του και να γίνει "υφιστάμενός" του... Τόσο πολύ φοβάται ο κ. Μεϊμαράκης την κρίση του λαού;


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *