Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Το ΠΑΣΟΚ δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Το κόμμα της αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση των Τσίπρα –Καμμένου «και φυσικά δεν θα την παράσχουμε εάν μας ζητηθεί».
Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έρχεται στη δημοσιότητα με αφορμή τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση, μετά τις 20 Αυγούστου θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από το Κοινοβούλιο, μετά την απώλεια της δεδηλωμένης το πρωί της Παρασκευής, κατά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου. 
Όπως συμπληρώνει, «στο εξής, κάθε κυβερνητική και νομοθετική πρωτοβουλία θα κρίνεται και θα αξιολογείται κατά περίπτωση».
Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό «να δράσει και να μην αποδράσει με πρόωρες εκλογές» και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις «που έχει ανάγκη η χώρα».
Παρά το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε και αυτό το νέο μνημονιακό πακέτο, το κόμμα της αντιπολίτευσης επιρρίπτει όλη την ευθύνη στην κυβέρνηση. Όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση υπέγραψε το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο. Όλες οι αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα και τους πολίτες, φέρουν τις υπογραφές των κκ Τσίπρα και Καμμένου. Το copyright ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς. Το ΠΑΣΟΚ με τη στάση και την ψήφο του συνέβαλλε στο να μείνει  η χώρα όρθια, να μη βρεθούμε εκτός ευρωζώνης, να μη βιώσει ο λαός μας την φτωχοποίηση και το Grexit».


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *